Bilder fra Kuala Lumpur

Det ble dessverre ikke noe innlegg mens vi var i Kuala Lumpur, så her kommer det ihvertfall noe bilder av vår første uke der.

Her har Jan Robert sniktatt et bilde av meg mens vi er på en stor fin åpen plass/park midt i sentrum! Her var det lysshow på natta!

Her han Jan Robert tatt en nydelig selfie foran TV-tårnet i byen! Det er en av de høyeste bygningene i byen!

Opp dit kom vi oss også.. Heldigvis med heis! Det var et trappeløp dagen etter, men å løpe opp 2000 trapper er ikke noe noen av oss har kjempelyst til akkurat nå. Kjipt å tilbringe resten av uka sittende på gulvet forbi musklene stivner og nekter å samarbeide. Kan spare sånn kosetrening til i sommer eller noe…

Se på denne utsikten! Dette er utsikten fra hotellet! De to høye lyse bygningene er tvillingtårnene i KL, Petrona Twin Towers!

Kuala Lumpur er en overraskende moderne by. Ingen av oss visste så mye om Malaysia eller Kuala Lumpur før vi dro dit, så vi ble ganske overrasket da vi kom dit. I forhold til Thailand er alt bedre i Malaysia. Veiene er mye bedre, infrastrukturen er ordentlig og landet er rent og pent.

Dette er ikke en liten by! Ikke helt som Oslo!

Her bodde vi første uken! I 31-etasje.

Vi bodde i Platinum towers, et leilighetshotell med infintypool på toppen. Hotellet ligger i KLCC, forretningsdelen av hovedstaden. Hotellet hadde 51 etasjer, så vi bodde godt over halvveis opp dit!

Etter en måned i Thailand der nesten alle stedene vi bodde var så som så, ønsket vi oss litt mer luksus i Kuala Lumpur! Vi fikset oss derfor en leilighet på 60 kvm med både sofa, tv og utsikt.

Kjøkken var det også, men det er overraskende vanskelig å lage mat i er ukjent land der det å finne det du trenger er kliss umulig. Frokost ble ofte sandwich fra den lokale sjappa.

Og mens vi er i gang må vi ikke glemme en av hovedgrunnene til at vi valgte dette stedet; Evighetsbassenget!

Tanken er dritbra, men jeg skal love det at er skummelt å bade 100 meter over bakken med bare en liten barriere mellom oss og en ganske heftig død! Så vi badet i det vannet én gang. Med hjertet i halsen.

Så det var jo bra valuta for pengene!


En kommentar om “Bilder fra Kuala Lumpur

  1. I see you don’t monetize bortevekk.no, don’t waste your traffic, you can earn additional
    bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve
    all sites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s